فهرست بستن

ژله انار و هندوانه برای شب یلدا

  • ژله انار

  • پودر ژله انار: ۱ بسته

  • پودر ژله آلوئه ورا: ۱ بسته

  • آب انار: ۱ لیوان

  • انار: ۱ عدد، دانه شده

این ژله مخلوطی از ژله انار ، ژله آلوئه ورا و دانه های انار می باشد که به صورت دو لایه روی هم قرار می گیرد. ژله انار می تواند گزینه مناسبی برای شب یلدا باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ژله انار آشنا می شوید.

طرز تهیه:

ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود، سپس یک لیوان سرخالی آب سرد افزوده و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.

ژله نیم بند شده را با انار دانه شده مخلوط کرده و در قالبی که گنجایش ۶ لیوان آب را داشته باشد ریخته، در یخچال قرار دهید تا ببندد.

پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش حل کرده، سپس یک لیوان آب انار را به آن افزوده و کنار بگذارید.

مخلوط ژله انار و آب انار را در قالبی که قبلا ژله آلوئه ورا به همراه دانه های انار در آن بسته شده است بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد. سپس لبه های ژله را با نوک چاقو جدا کرده و قالب را یک لحظه در آب ولرم بگذارید، سپس در ظرف دلخواه برگردانده و سرو نمائید.

………………………………………………

 

طرز تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا
طرز تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا

مواد لازم برای ژله هندوانه ای برای شب یلدا :پودر ژله آلبالو : ۱ بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
پودر ژله آلوورا : ۱ بسته
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
رنگ سبز
چوب بستنی : به تعداد لازم
چیپس شکلات : به مقدار لازمطرز تهیه ژله
درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید . ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .نکته : من برای ژله از ۲۰۰ سی سی آب استفاده می کنم .

دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .نکته : هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .

ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .

بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .

مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین . برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .

بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید . نکته : لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن . قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم.

من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم . بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .

بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .نکته : می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( به هرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .

بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .

بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .

 

سپس برش می دیم و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .

 

 

برچسب:ژله انار ،ژله،طرز تهیه ژله انار،میوه آرایی شب یلدا،شب چله ،یلدا،هندوانه،انار،ژله هندوانه،طرز تهیه ژله هندوانه،عکس نوشته،مواد لازم،قالب ژل،شهرقشنگ
4+

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of