فهرست بستن

اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی میل کنید.!!!

اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی میل کنید.!!!

پختن و حرارت‌دهی مناسب به برخی از سبزی‌ها باعث افزایش ارزش تغذیه‌ای مواد موجود در آن‌ها می‌شود؛ مثلاً تفت دادن و پختن باعث بهبود هضم و جذب مواد پروتئینی می‌شود مگر اینکه بیش از اندازه باشد و تبدیل به سوختن شود. کاروتنوئیدهای موجود در فلفل یا گوجه‌فرنگی هم در اثر حرارت دیدن به هر روشی، بیشتر می‌شود اما ویتامین C موجود در آن‌ها به سرعت کاهش می‌یابد. البته بهتر است پوسته‌های سوخته این سبزی‌ها هنگام مصرف جدا شود.جالب است بدانید که کاروتنوئیدهای موجود در این سبزی‌ها وقتی همراه آهن موجود در گوشت کباب وارد بدن می‌شوند، جذب این ماده معدنی را نیز بالا می‌برند. پس اگر کم‌خونی دارید، کباب را با گوجه‌فرنگی میل کنید.

مطالب مرتبط

4+

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of