آموزش تهیه کپه برنج، غذای عربی

کبه یک غذای عربی است وبسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد جز غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود

مواد لازم:

برنج ایرانی(خورده برنج باشه بهتر وبصرفه تره)

4 پیمانه

آب

5 پیمانه

گوشت(درصورت نبود گوشت از سویا استفاده کنید)

200 گرم

جعفری خردشده(مقدار آن دلخواه بستگی به سلیقه شما دارد)

4 قاشق غذا خوری

کشمش(دلخواه است هم بی کشمش درست میکنند وهم با کشمش)

4 قاشق غذا خوری

گردو(اجباری نیست)

4 قاشق غذا خوری

خلال بادام(اجباری نیست من خودم نه گردو میزارم نه خلال بادام)

4 قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه

به قدر کافی

پودر فلفل سیاه و قرمز

به قدر کافی

پیاز (بصورت نگینی خورد شده باشد)

یکعدد

روغن مخصوص سرخ کردن

به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را با 5 پیمانه آب و مقداری نمک و زردچوبه در پلو پز بریزید و وقتی کته آماده شد صبر کنید تا کته کمی سرد شود در این فاصله گوشت چرخ کرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز ویک عدد پیاز خرد شده و جعفری ودر صورت تمایل گردو وخلال بادام با کمی روغن تفت دهید درصورت تمایل برا استفاده از کشمش ان را در آخر کار به این مخلوط اضافه نمائید

کته که سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ کنید دقت داشته باشید برای تهیه کته از خورده برنج ایرانی استفاده کنید تا پس از چرخ شدن چسبندگی خوبی پیدا کند و نیاز به اضافه کردن هیچ چیزی (تخم مرغ یا آرد نخودچی ) نداشته باشد.(در صورتی که کته شما شل بود کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید)

دستها را مرطوب کنید و یک گلوله از کته چرخ شده بردارید و با کف دست مالش دهید و بعد آنرا مانند یک دایره پهن کنید و یک قاشق غذا خوری پر از مایه گوشتی برداشته وسط آن بگذارید و بعد لبه ها را جمع کرده و مانند کوفته فرم دهید ویا مانند فرم کتلت پهن کنید و در روغن انداخته ، سرخ کنید برای سرخ کردن از حرارت کم استفاده کنید وکمی زردچوبه در روعن بریزید تا کبه ها طلایی شود در این غذا چون کته و تمام محتویات داخل آن پخته میباشد نیازی نیست که خیلی سرخ شود کافیست کبه کمی طلایی و خوشرنگ شود(من خودم دوست دارم کمی زیادی سرخ بشه تا ترد بشه) آنرا از روغن خارج و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود اگر این غذا را زیاد سرخ کنید اطراف آن خشک و شبیه به ته دیگ میشود بعد در دیس بچینید و اطراف آنرا به دلخواه تزئین کنید و در سر میز غذا با خانواده نوش جان کنید.

درضمن کبه را میتوان بجای برنج از سیب زمینی استفاده کرد وهمچنین از برغول جو که خود به دوروش است هم خخورشتی وهم سرخ کرده که در مطالب بعدی آموزش آن را می دهیم

9+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar
  • avatar
  • avatar
  • avatar

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد

avatar
  Subscribe  
Notify of